top of page
TRADITIONELE CHINESE GENEESWIJZE
ACUPUNCTUUR

Acupunctuur kan klachten verlichten of ziektes genezen. Het is ook een methode om ziekte te voorkomen en werkt dus preventief.

ACUPRESSUUR

Met acupressuur worden de energieën van het lichaam geregeld door het uitoefenen van druk op de meridiaan-punten (energiebanen) op het lichaam. Dit heeft invloed op de emoties, spanningen en zorgt voor verlichting van pijn.

OORACUPUCTUUR
KRUIDENCONSULT

Ooracupunctuur wordt vaak toegepast om verslavingen, zoals roken, te behandelen. Het wordt ook vaak gebruikt om af te vallen. 

Veel klachten zijn op een natuurlijke manier, door middel van Chinese kruiden prima te behandelen.  

*Bij het kruidenconsult betaalt u naast de consultkosten ook de kruiden die worden voorgeschreven door de arts.

MOXA

Moxa therapie, een oud onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde, is een ander benaming voor het bijvoetkruid (artemisia vulgaris) en staat bekend om haar verwarmende werking. Het kruid kan op verschillende manieren worden toegepast.

CUPPEN

Cupping is een zuigtechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op je huid.

VOETBADDEN
GUA SHA

Deze therapie staat ook bekend als pedicure, een methode die het voetreflex systeem gebruikt om een therapeutisch effect te bereiken.

Een schraap-techniek-massage om te
verwijderen van opgeslagen afvalstoffen op plaatsen waar het niet hoort + een betere doorstroming van bloed en energie

Iedere behandeling bij TCM start met een intakegesprek. Het intakegesprek vindt plaats met oze arts die in kaart brengt wat uw hulpvraag is en welke problemen er spelen.

INTAKE & 1e BEHANDELING
bottom of page